De kaart‎ > ‎

Hoofdgerechten


Grootmoeder's toppers

€ 19,50 Varkenswangetjes
€ 18,50 Varkensribbetjes
€ 18,50 Stoofvlees
€ 20,00 Konijn
€ 18,50 Vol-au-vent

Vleesgerechten

€ 19,00 Steak natuur
€ 22,00 Steak champignons
€ 22,00 Steak groene peper
€ 22,00 Steak provençale
€ 23,50 Steak béarnaise
€ 23,50 Steak van het Huis (licht pikant)
€ 26,00 Entrecote 350 g, met saus naar keuze
€ 30,00 pp Côte à l'os "Blonde d'Aquitaine" (per 2 pers., 1400 g)
             peper- of champignonsaus
€ 30,00 pp Côte à l'os "Blonde d'Aquitaine" (per 2 pers., 1400 g)
             maison of Béarnaisesaus



Visgerechten uit  onze Noordzee

€ 21,00 Oostendse vissoep
€ 20,00 Vispannetje
€ 25,00 Zeetong (kan variëren naargelang de marktprijs)
€ 24,00 Vissuggestie v/d week (kan variëren naargelang de marktprijs)
€ 25,50 Lotte op wijze van de chef
€ 25,00 In de oven bereid haasje van zeewolf met courgetten, tomaat
             en waterkerssaus
€ 26,00 Kabeljauw à l'Ostendaise met garnalen
€ 25,00 Paling gebakken
€ 26,50 Paling met room / van het Huis

Mosselen (tijdens seizoen) natuur / witte wijn / room / van het Huis