Niet alleen roddels ...

We laten u graag meegenieten van de onderwerpen die regelmatig aan bod komen aan de toog ...

Uiteraard gaat het in eerste instantie over het weer van vandaag en de komende dagen. Maar ook het sportieve en politieke nieuws is nooit veraf.

Dit maakt De Vlasschaard zo uniek. Gewoon ... 'The place to be'
 
Zin om mee te praten?  We verwachten je, je bent van harte welkom!OOSTENDE - De Vlasschaard, het bekende restaurant in Stene, viert dit jaar haar tiende verjaardag. Zaakvoerster Hilde Vandenbroucke heeft een speciaal feestprogramma samengesteld.

Hilde
'We verwennen onze klanten een heel jaar met verschillende activiteiten. Zo staan er nog een busuitstap met brouwerijbezoek op 3april en 11september op het programma, een kerstuitstap op 11december, eetfestijnen en een aangepast maandmenu', zegt Hilde Vandenbroucke.

De Oostendse runt de zaak alleen, en is dit jaar door het Economisch Huis genomineerd als Meest Verdienstelijke Onderneemster in Oostende. 'Ik doe het werk heel graag, dus dan is deze zaak alleen uitbaten eigenlijk niet moeilijk. We zijn zowel een café, restaurant, tearoom als een feestzaal en mikken op zowel jong als oud. De leuke reacties van de klanten, daar doen we het uiteindelijk voor. We zijn ook fier dat onze zaak in Stene ligt, de gezellige achterstad van Oostende waar het altijd rustig vertoeven is. Dat is een extra troef voor De Vlasschaard', aldus nog Hilde Vandenbroucke.

Bron: Het Nieuwsblad 19/03/2012